Minds and Mentors

Op zoek naar een loopbaancoach voor vrouwen, gespecialiseerd in persoonlijke groei?

Welkom bij Minds and Mentors!

Unleash your inner pearlinfo@mindsandmentors.com

Minds and Mentors - Sterk in persoonlijke groei

Met Minds and Mentors is het onze missie vrouwen te inspireren en te adviseren en hun loopbaandoelstellingen te helpen realiseren en bestendigen.  Onze jarenlange ervaring als manager, ondernemer, coach, therapeut,... ondersteund door talrijke opleidingen, staat 100% ten dienste van jou als katalysator voor jouw persoonlijke groei.

Wij helpen je om sterker in je schoenen te staan en met versneld effect te groeien in jouw rol. Wij helpen je om te denken in mogelijkheden en niet in moeilijkheden.  Wij helpen je om beslissingen te nemen en te handelen vanuit jouw kern zodat je zelfverzekerder de volgende stap kan zetten in jouw loopbaan en jouw eigen toekomst kan tekenen.

Door de jaren heen hebben we een netwerk opgebouwd van mentoren en coaches die ieder hun eigen visie en aanpak hebben.  Tijdens ons traject zal je regelmatig - vrijblijvend - doorverwezen worden naar 1 van onze connecties waardoor ons aanbod verrijkt wordt en uit een breed palet van leermogelijkheden bestaat.  

Minds and Mentors is een ecosysteem van vrouwelijke experten die staan voor persoonlijke groei en evolutie.  We werken voor individuen die geloven dat extern advies en ondersteuning kan helpen om evenwichtig en in alle vertrouwen te evolueren naar het leven dat ze dromen binnen de mogelijkheden die het leven hen biedt.

Coaching voor vrouwen

Wij helpen je om sterker in je schoenen te staan en met versneld effect te groeien in jouw rol. Wij helpen je om te denken in mogelijkheden en niet in moeilijkheden.  Wij helpen je om beslissingen te nemen en te handelen vanuit jouw talent zodat je zelfverzekerder de volgende stap kan zetten in jouw carrière en jouw eigen toekomst kan tekenen. 

Contacteer Minds en Mentors voor loopbaancoaching en jobcoaching in Antwerpen, Brasschaat, Gent, Hasselt, Leuven, Aalst, Haacht, Westende, Middelkerke, ...

Authentieke begeleiding voor vrouwen

De aanpak van Minds and Mentors is eenvoudig en krachtig: ervaring en expertise in combinatie met een eerlijke en oprechte kijk, gevoed door passie en wilskracht. Authentiek dus.

De 4 stappen van Minds and Mentors:

1.REFLECT: We blikken terug. Samen kijken we naar de weg die je al hebt afgelegd en hoe je zo ver gekomen bent. We gaan op zoek naar de valkuilen die jouw groeipad belemmeren en naar de kracht die je helpt te groeien.
2. RETHINK: We definiëren jouw persoonlijke uitdagingen en maken een haalbaar plan waardoor je jouw loopbaan-dromen kan realiseren terwijl je toch jouw hart volgt. Een plan dat uitgaat van jouw persoonlijke motivatie en kracht waardoor je op een authentieke manier kan groeien.
3. REBUILD: We begeleiden je bij het realiseren van jouw plan. We zijn jouw klankbord en zelfs jouw klaagmuur wanneer dat nodig is. We zijn vooral de extra motivatie, dat duwtje in de rug om de handen uit de mouwen te steken.
4. REFOCUS: We zorgen voor duidelijkheid, balans en focus zodat het resultaat blijvend is.

Inner pearl

Inner Pearl staat voor jouw kern, voor wie je bent, voor jouw mooiste ik. Heb je het gevoel niet meer authentiek te zijn? Voelt het alsof je jouw mooiste en krachtigste eigenschappen niet meer kan inzetten om te zijn wie je bent voor jezelf en voor anderen?  

Minds and Mentors helpt je om jouw échte kern weer te zien en in te zetten.  Dat vraagt moed en wendbaarheid en dat heeft vooral tijd nodig.  

Gun jezelf die tijd.

Wij helpen je om vandaag gelukkig te zijn en te vertrouwen in de toekomst.  

Gun jezelf die hulp.

Mentorschap voor en door vrouwen

Minds and Mentors bestaat uit een ecosysteem van vrouwen die mekaar versterken en met veel goesting samenwerken om met jou aan de slag te gaan. Wij geloven er immers in dat bij iedere persoon een mentor of coach past en dat jij de keuze moet hebben om de juiste persoon in te zetten voor jouw groei.  Tijdens de eerste intake stellen we jou alle coaches en hun specialisaties voor en zoeken we naar de beste match op dat moment.

Minds en Mentors specialiseert zich onder andere in de coaching van carrièrevrouwen in Geel, Gent, Tielt, Middelkerke, Hasselt, Kontich, ...

Tarieven

We werken met een duidelijk uurtarief. Je hangt dus niet vast aan lange trajecten of dure pakketten.  De betaling gebeurt vooraf volgens het aantal uren dat we hebben ingepland. Duidelijk dus.

De Dreef Groepspraktijk

U kan bij De Dreef Groepspraktijk terecht voor kinesitherapie, medische pedicure, personal training & groepslessen, preventie en coaching.

Pro4Paws

VP Accountants

Meer informatie.

Shrinkwrap Solutions

Meer informatie.

Sollec Technics

Meer info.

Design Helga Kordt

In het hartje van Mechelen, vlakbij de Grote Markt, vind je Juwelier & Goudsmid Design Helga Kordt.

Zelf Verkocht

Meer info.

Stonehouse

Meer info.

Fire Coatings

All Flooring System

Meer info.

The Vigilante Photography

Kantoor Meys Debecker

Webhero Shop

Meer informatie.

Webhero Bookings

Meer informatie.

Het gras aan de overkant

Meer informatie.

Vie Juwelen

Meer informatie.

Jo

Meer informatie.

BNI Leuven Artois

Meer informatie.

Tomsan

Meer informatie.

Een Warm Hart Voor Senegal

Meer informatie.

Lars Zeekaf

Meer informatie.

Sander Claes Development

Meer informatie.

BoardXHouse

Meer informatie.

Content Crackers

Meer informatie.

Smooty

Meer informatie.

Creara Design

Inge Spincemaille

Als senior legal expert ondersteun ik jouw organisatie met compliancy programma's, trainingen en onderhandelingen.

Hartichoc

Meer informatie catering Hartichoc.

A&K design

Discover Belgium

Kine Smesman

Bel Tankservice

Ontdek meer info over de onderneming Bel Tankservice.

OG

Wij verzamelden de meest bezochte pagina's van de OG.

Hanot Vending

Felix Pizza

Webhero Booking-tool

Peg's Hand

Canary Immo

Care In Motion

Image Building

RDS Droombadkamer

De Huizenman

Adoptiecoach Tara

AVD Solutions

Triadens

Neus keel oorarts Dr. Tine Van Becelaere

Kinesitherapie Core

BeroepsBelg

BACP Projects

Clockwise Courier Services

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x