Retail Ketens

“De belangrijkste troef voor mij: deze Ikea-winkel is bereikbaar met het openbaar vervoer.” 

“Gemakkelijke toegang, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, grote keuze aan meubels tegen aantrekkelijke prijzen ... Let op, veel mensen in het weekend ..”

 

Mijn 3 favoriete Ikea’s?

 Ikea in Gent / Sint-Denijs-Westrem, Ikea Wilrijk  en Ikea Zaventem


Het IKEA concept bestaat uit het aanbieden in een keten van zelfbedieningswarenhuizen van artikelen die qua prijs behoren tot het lagere marktsegment. Nadat er maatschappelijke kritiek kwam, stelde IKEA aan haar leveranciers uit lagelonenlanden meer eisen op sociaal gebied. De firma wil bijvoorbeeld geen producten meer in haar assortiment die mede tot stand komen door kinderarbeid. Ze stelt met haar leveranciers plannen op om op gebied van het welzijn van de werknemers, en aangaande de belasting van het milieu, stapsgewijs tot verbetering te komen.

Er zijn 456 vestigingen in 54 landen (29 juli 2021).] Alle vestigingen zijn franchises, IKEA Delft is hierop een uitzondering, deze is eigendom van Inter IKEA Systems.

De mogelijkheden zijn onbeperkt: we zoeken voor jou videomakers die ervaring hebben met B2B bedrijven, retail, productiebedrijven,... Maar ook met zelfstandigen en kleine ondernemingen.


10 september 2021

Bedrijfsvideo's laten monteren

steunactie

Zakelijk netwerk

bouwsector

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x